BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTISI 1. BİRLEŞİMİ

GÜZELBAHÇE ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MECLİS TOPLANTI SALONUNDA YAPACAĞI

2018 YILI MART AY’I 1. BİRLEŞİMİ İLE İLGİLİ GÜNDEM

Meclisin açılışı.
1-    01.02.2018 Perşembe Günü Saat:17.30'da yapılan 2018 Yılı Şubat Ay'ı toplantısı ile ilgili tutanak     özetinin okunup, kabulü.
2-    BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA  BAĞLANMASI:
      a)    İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Kahramandere Uygulama İmar Planında dere hattının kanal olarak     gösterilmesine ilişkin İZSU görüşü doğrultusunda plan tadilatı talebi ile ilgili önerge.
      b)    İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yelki Mahallesi, 596 ada 14 parsele ait plan değişikliği talebi ile ilgili     önerge.
      c)    Belediyemizce hazırlanan 2017-2021 yıllarını kapsayan 5. Beş Yıllık İmar Programının 2018 yılı     Ek İmar Programına alınması ile ilgili önerge
      d)  İlçemizde ikamet eden Türkiye Satranç Federasyonu’ nun Lisanslı Sporcusu Yankı TAŞPINAR’ ın     ödüllendirilmesi ile ilgili önerge.
      e)      Belediyemiz Hizmetlerinin Finansmanını sağlamak üzere banka kredisi kullanılması ile ilgili     önerge.
3-    İMAR KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA     BAĞLANMASI:
       a)     İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, 541 ada, 5 parselin Doğu cephesinden ve Adnan Menderes Caddesinden geçen dere hattının İZSU talebi doğrultusunda plan tadilatı ile ilgili komisyon raporu.
       b)    İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi enerji ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak trafo yer tahsisi yapılmasına ait GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin talebi doğrultusunda plan tadilatı ile ilgili komisyon raporu.
4-    HUKUK KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA     BAĞLANMASI:
       a)    İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Atatürk Caddesi, No: 47 adresinde     bulunan Belediyemize ait taşınmazın Anadolu Otizm ve Mücadele Vakfına tahsisi ile ilgili     komisyon raporu.
       b)    İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Kahramandere Mahallesi Şehit Kemal Caddesi No:2 adresinde,     mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazın TEMAD derneğine tahsis edilmesi ile ilgili komisyon     raporu.
5-    PLAN BÜTÇE KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA     BAĞLANMASI:
     a)      İzmir Taekwondo Şampiyonasında derece alan sporcunun ödüllendirilmesi ile ilgili komisyon     raporu.
6-    Dilek ve temenniler.
7-    Toplantıya katılamayan meclis üyelerinin mazeretlerinin görüşülmesi.
8-    Bir sonraki meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesi.

İlçemiz Hakkında

Güzelbahçe, İzmir Merkezi'ne 24 kilometre uzaklıkta, 27 Doğu Boylam, 38 Kuzey Enlemi üzerindedir.

Site İçi Arama