Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı 1. Birleşimi
Perşembe 07 Eylül 2017, 17:30

2017 / 9. TOPLANTI 1. BİRLEŞİMİ
GÜZELBAHÇE BELEDİYE MECLİSİNİN 07.09.2017 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT: 17.30’DA
GÜZELBAHÇE ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MECLİS TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞECEKTİR.

Meclis Gündemi:

Meclisin açılışı.

1-03.08.2017 Perşembe Günü Saat:17.30'da yapılan 2017 Yılı Ağustos Ay'ı Toplantısı 1. Birleşimi ile ilgili tutanak özetinin okunup, kabulü.

2-BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
    a)İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, İzmirgaz A.Ş.'nin talebi doğultusunda 8 adet doğalgaz regülatörü yeri belirlenmesi ile ilgili önerge.
    b)İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yalı Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, 1. Balıkçı Barınağı alanı içerisinde bulunan yeşil alanda trafo yeri belirlenmesi ile ilgili önerge.
    c)İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, 950 ada 1 parselde bulunan mülkiyeti belediyemize ait taşınmazların tahsisi ile ilgili önerge.

3-PLAN-BÜTÇE KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORUN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
a)Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Futsal Futbol Takımının ödüllendirilmesi ile ilgili komisyon raporu.

4-HUKUK KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORUN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
    a)Yalı Mahallesi Kapalı Pazar Yeri Hizmet Ücreti’nin gelir tarifesinden çıkarılması ile ilgili komisyon raporu.

5-Dilek ve temenniler.
6-Toplantıya katılamayan meclis üyelerinin mazeretlerinin görüşülmesi.
7-Bir sonraki meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesi.

Meclisin açılışı.

1-      03.08.2017 Perşembe Günü Saat:17.30'da yapılan 2017 Yılı Ağustos Ay'ı Toplantısı 1. Birleşimi ile ilgili tutanak özetinin okunup, kabulü.

2-      BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA          BAĞLANMASI:

a)       İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, İzmirgaz A.Ş.'nin talebi doğultusunda 8 adet                   doğalgaz regülatörü yeri belirlenmesi ile ilgili önerge.

b)      İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yalı Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, 1. Balıkçı                           Barınağı alanı içerisinde bulunan yeşil alanda trafo yeri belirlenmesi ile ilgili                   önerge.

c)       İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, 950 ada 1 parselde bulunan mülkiyeti                             belediyemize ait taşınmazların tahsisi ile ilgili önerge.

3-      PLAN-BÜTÇE KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORUN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:

a)       Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Futsal Futbol Takımının ödüllendirilmesi              ile ilgili komisyon raporu.

4-      HUKUK KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORUN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA  BAĞLANMASI:

a)       Yalı Mahallesi Kapalı Pazar Yeri Hizmet Ücreti’nin gelir tarifesinden                           çıkarılması ile ilgili komisyon raporu.

5-      Dilek ve temenniler.

6-      Toplantıya katılamayan meclis üyelerinin mazeretlerinin görüşülmesi.

7-      Bir sonraki meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesi.

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE

Konum Güzelbahçe Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Toplantı Salonu

İlçemiz Hakkında

Güzelbahçe, İzmir Merkezi'ne 24 kilometre uzaklıkta, 27 Doğu Boylam, 38 Kuzey Enlemi üzerindedir.

Site İçi Arama