BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL TOPLANTISI 1. BİRLEŞİMİ
Pazartesi 02 Eylül 2019, 17:00

02.09.2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT:17:00'DE YAPACAĞI
EYLÜL AYI 1. BİRLEŞİMİ GÜNDEMİ

1-01.08.2019 Perşembe Günü Saat: 19:00' da yapılan Ağustos Ay' ı toplantısı 1. Birleşimi ile ilgili tutanak özetinin okunup, kabulü.
2-MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN VERİLEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:

3-BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
a) İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Maltepe Mahallesi 3536, 3537, 3668 ve 4044 nolu parsellerin içerisinde bulunan imar yolunda kalan duvar ve yapıların zemin üstü kamulaştırma işleminin 2017-2021 yıllarını kapsayan 5. Beş yıllık ek imar programına alınması ile ilgili önerge.
b) İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, 2101 Sokak ile 2172 Sokak arasında kalan 2131 sokak paralelindeki dere yatağının imar planına işlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebi.
c) İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Atatürk Kültür Merkezinde bulunan belediyemize ait 95,08 m2 kapalı alanın 45m2' lik kısmının Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Güzelbahçe Şubesine tahsisi ile ilgili önerge.
d) Güzelbahçe Belediyemiz adına " Her Güzelbahçeli İçin Bir Fidan" temalı bağış kampanyası ile ilgili önerge.
4-İMAR KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
a) İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yelki Mahallesi 596 ada 14 parselin ayrık nizam 3 kat olan kat sayısının mahkeme kararı ile 5 kat olması ile ilgili komisyon raporu.
b) Güzelbahçe Vapur İskelesinin başlangıç noktası olmak kaydıyla Kahramandere, Yelki ve Çamlı'ya kadar bisiklet yollarının planlara işlenmesi ile ilgili komisyon raporu.
c) İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yelki Mahallesi, 541 ada 5 parselin doğu cephesinden geçen dere hattının İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü' nün 13.06.2019 tarihli görüş yazısı doğrultusunda imar planına işlenmesine yönelik plan tadilatı teklifinin tekrar incelenmesi ile ilgili komisyon raporu.
5-HUKUK KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
b) Mülkiyeti Belediyemize ait Yalı Mahallesi İstikbal Caddesi No:49/D adresindeki zemin kat 4 nolu bağımsız bölümün tahsisi ile ilgili komisyon raporu.
6-SAĞLIK VE ÇEVRE KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORUN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
- Mülkiyeti Belediyemize ait Yalı Mahallesi İstikbal Caddesi No:49/D adresindeki zemin kat 4 nolu bağımsız bölümün tahsisi ile ilgili komisyon raporu.
8- Toplantıya katılamayan meclis üyelerinin mazaretlerinin görüşülmesi.
9- Bir sonraki meclis toplantı gün ve saatin belirlenmesi.

Konum GÜZELBAHÇE ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ