BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN TOPLANTISI 1. BİRLEŞİMİ
Pazartesi 10 Haziran 2019, 14:00

10.06.2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT:14:00'DE YAPACAĞI
HAZİRAN AYI 1. BİRLEŞİMİ GÜNDEMİ

1- 02.05.2019 Perşembe Günü Saat: 17.00'de yapılan Mayıs Ay'ı Toplantısı 1. Birleşimi ile ilgili tutanak özetinin okunup, kabulü.
2- 07.05.2019 Salı Günü Saat: 17.00'de yapılan Mayıs Ay'ı Toplantısı 2. Birleşimi ile ilgili tutanak özetinin okunup, kabulü.

3- BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
a) S.S. Çamlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifine üye olunması ile ilgili önerge.
b) S.S. Payamlı ve Küçükkaya Tarımsal Kalkınma Kooperatifine üye olunması ile ilgili önerge.

4-İMAR KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
a) İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Kahramandere Mahallesi, 806 sokak ve 808 sokak kesişiminden başlayan ve güneye doğru devam eden dere yatağının imar planına işlenmesine yönelik plan tadilatı ile ilgili komisyon raporu.
b) İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Kıyı Düzenlemesi Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının yeniden değerlendirilmesi ile ilgili komisyon raporu.

5- PLAN-BÜTÇE KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
a) Belediyemiz mülkiyetinde bulunan Yelki Mahallesi, Atatürk Caddesi, No: 33 adresindeki taşınmazın S.S. Yelki Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine tahsisi ile ilgili komisyon raporu.
b) Belediyemiz mülkiyetinde bulunan Yelki Mahallesi, 1373 nolu parselin S.S. Yelki Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine tahsisi ile ilgili komisyon raporu.
c) Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Süper Amatör Kümede 3.'lük ödülü alan futbolcuların ödüllendirilmesi ile ilgili komisyon raporu.
d) Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü U-19 Takımının ödüllendirilmesi ile ilgili komisyon raporu.
e) Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü U-14 Takımının ödüllendirilmesi ile ilgili komisyon raporu.
f) Güzelbahçe Yelki Spor Kulübü 1. Amatör 9. Grupta mücadele eden futbol takımının ödüllendirmesi ile ilgili komisyon raporu.
g) Banka Kredisi Kullanılması ile ilgili komisyon raporu.

6- HUKUK KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLÜP, KARARA BAĞLANMASI:
c) Belediyemiz Memur Dolu Kadro Değişikliği cetvelinde iptal-ihdas işleminin yapılması ile ilgili komisyon raporu.
8- Toplantıya katılamayan meclis üyelerinin mazeretlerinin görüşülmesi.
9- Bir sonraki meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesi.